MAREMONTI - Real EstateDelamo ves čas, da izpolnimo najgloblje želje naših kupcev. To dosegamo s poslušanjem in voljo, da razumemo potrebe strank, kar včasih zahteva vrsto dodatnih dejavnosti, da dosežemo ta cilj. Razlogov za zaskrbljenost ni!

Vpišite ponudbo za posredovanje, nakup, prodajo nepremičnine in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Imate vprašanje?

O MAREMONTI REAL ESTATE

1Misija
Naše poslanstvo je ustvariti topel dom in boljšo prihodnost našim otrokom.
2Vrednosti
Aktivnosti temeljijo na štirih stebrih, štirih vrednotah. Vsaka vrednota ureja načela, smernice in orodja, ki določajo naša dejanja in naše poslovanje. Vsa zamisel temelji na filozofiji in poslovanju družbe da ustvari nove vrednote, v katerih bodo s pomočjo MAREMONTI REAL ESTATE storitve in podpora, ki presegajo okvirje vaših pričakovanj.
3Odličnost
Mi odličnost zagotavljamo v vsem, kar počnemo. To je mogoče doseči le z nenehnim izboljševanjem delovnih postopkov, natančno organizacijo svojih različnih funkcij, znanj, območij in nalog. Mi uporabljamo notranje sisteme za samoocenjevanje, ki spodbujajo strokovno in osebnostno rast z nenehnim usposabljanjem in opredelitvijo poslovnih ciljev z naravnanostjo misije. Pristop, ki nas loči od drfugih, nas vodi k načrtovanju arhitekturnih dogodkov.
4Navdušenje
Delamo z navdušenjem, duhovnostjo in veliko mero motivacije, ne samo zaradi doseganja naših ciljev, ampak tudi zaradi veselja in zadovoljstva naših kupcev. In posledica pozitivnega odnosa, nam nariše nasmeh na obraze, zaupanje v nas in v naše delo. Orientirani in odločeni smo, da poiščemo prave rešitve, ko nas boste potrebovali. To vse nam daje veliko vzpodbudo za "oblikovanje novih, svežih rešitev".Bivati v naših nepremičninah, pomeni živeti v stavbi z močno identiteto, ki izhaja iz vrednot naše skupine.Vizijo in podjetniške vrednote prevajamo v majhne pozornosti, že v samem teku načrtovanja, v naprednih gradbenih tehnikah, spoštovanju do okolja! To vse cenijo že vsi tisti ki že živijo v teh stavbah, v stalnem iskanju kakovosti življenja. To je skupek vseh teh vrednot in se kaže z močnim občutkom pripadnosti, ki so jo naše stranke pokazale našemu podjetju. V podjetju MAREMONTI REAL ESTATE tržimo zgradbe ki so referenčna točka za naš trg nepremičnin , realiziramo vaše sanje, ter spokojnost, ob zaključku nakupa vašega doma, najpomembnejšega dela v vašem življenju.

Tega se zavedamo, zato je naša pozornost vedno prisotna.
5Etiketa
Delimo in spodbujamo etično vedenje in medsebojno spoštovanje.Načela, ki usmerjajo ta vedenja, so pot vzajemnosti (Ne delaj tistega drugim, kar ne želiš da se zgodi tebi!), kar se izraža skozi spoštovanje sporazumov. Načelo eksplicitne in implicitne poštenosti, ki se odraža v neposredni komunikaciji , iskrenem in močnem interesu do stranke. Drugo temeljno načelo je občutek odgovornosti, kot sposobnost, da sprejmemo odgovornost za svoja dejanja in svoje zaposlene.Etično in spoštljivo obnašanje je edina pot do delitev uspehov.
6Res je ... (sanje)
Delamo ves čas, da izpolnimo najgloblje želje naših kupcev. To dosegamo s poslušanjem in voljo, da razumemo potrebe strank, kar včasih zahteva vrsto dodatnih dejavnosti, da dosežemo ta cilj. Razlogov za zaskrbljenost ni !
 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.